BREZPLAČNA dostava za naročila nad 40€.

Mediji o nas

bogastvozdravja.si - NARAVA ponudnica zdravja

bogastvozdravja.si - NARAVA ponudnica zdravja

Čedalje bolj se zavedamo, da moramo izmed množice izdelkov na tržišču izbrati tiste, ki so zares kakovostni in ne škodujejo našemu zdravju. Vračamo se nazaj k naravi, vsemu, kar dobimo iz nje in blagodejno vpliva na naše telo in počutje. Tega se dobro zaveda tudi, . . .
Manja Weingerl dne January 20, 2020
Slovenec - Posli podjetnic se sklepajo s srcem

Slovenec - Posli podjetnic se sklepajo s srcem

Na eni od stojnic nas je pritegnila tudi Manja Weingerl, ki stoji za podjetjem Herbessa, ki se ukvarja z različnimi zeliščnimi produkti. Za vso proizvodnjo stoji sama, znotraj podjetja gojijo čez 140 vrst zelišč: meto, lučnik, ameriški slamnik, rman, industrijsko konopljo, baldrijan … Na njeni stojnici je bilo, . . .
Manja Weingerl dne November 05, 2019
Radio Maribor - Poslovni mikrofon

Radio Maribor - Poslovni mikrofon

Ob aktualnih novicah iz sveta gospodarstva na Štajerskem pa prinašamo še zanimivo pozitivno zgodbo – novo podjetniško zgodbo Herbessa so zaznamovala zelišča.  https://4d.rtvslo.si/arhiv/poslovni-mikrofon/174572253?fbclid=IwAR3LPrTSLWdgOoxmDSVego3PZs8mohlXiRfU8C8AGW4LI2huzNYEoXZR-u8 Od 12 minute naprej lahko poslušate naš prispevek. Zahvala iz naše strani Radio Maribor ter Aljažu Mejalu.
Manja Weingerl dne October 30, 2018
Foto: Jure Zauneker

Večer - Iz Štajerca: Zelišča so pomemben del njenega življenja

Manja Weingerl je lani ustanovila podjetje Herbessa s prodajo in proizvodnjo zeliščnih izdelkov. Zelišča so bila njena alternativa v času težke bolezni, zdaj želi z njimi pomagati drugim. Naravo je oboževala že kot otrok, je način njenega življenja, pravi Manja Weingerl iz občine Kungota, ki, . . .
Manja Weingerl dne August 31, 2018
NAZAJ NA VRH